Post by globodoslepe on Feb 11, 2022 17:46:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече точки ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
Имам хлъзгав и тритон, но не мога да го използвам. Пише, че не може да се изтегли символ, моля, проверете вашата интернет връзка. Но имам добър интернет. Как да го оправя. Ще си сменя звездата, ако можеш да я поправиш
Моля, върнете моите R140 или дайте пиратския пакет, който купих. Писах ви имейл преди повече от четири дни и не отговаряте. Аз също тичах и спечелих Джеф, но аз го използвах няколко часа и бях върнат, толкова си лош! Възстановете ми парите
Дъщеря ми изтегли тази игра и аз я видях да я играе и си помислих, че изглежда страхотно. Изтеглих го на телефона си и харесвам играта. Единственото ми предложение е, моля, нека правим различни курсове всеки път, когато бягаме. Един и същ курс отново и отново става повтарящ се и скучен. Освен това е страхотно!
Добре, това е като sonic dash и уау много усилия, а
Неговото общо прекарване и стартиране нищо различно. Имате рулетка, но аз никога не спечелих джакпота дори след 30 дни по четири пъти на ден.Има по-добро там просто оставете това да умре с 0 да го играе. Не си заслужава.
радвам се това
Забавна игра, харесва ми
забавна игра за бягане извънземният бос не е забавна
забавна игра за сина ми, много му харесва
Много готина и лесна игра за деца
Редактирано от 5 звезди до 1 bcoz от загубата на моето състезателно пого за отключен герой и картонени мехурчета
Тази игра продължава да ме кара да получавам допълнителни бонуси и не мога да получа други герои освен Fuse, защото всеки път, когато трябва да взема герой от въртящия се, вместо това винаги ми дава бонуси.😠👎.
Много харесвам oddbods. Затова играх това. Това е като sonic Dash, но е странно странно. Така че му давам три звезди. Все още го харесвам. Опитайте го
Бях наистина развълнуван да играя тази игра, но за съжаление след като я играх няколко пъти... бях много разочарован. Това е основно копие на играта Sonic Rush. Лично аз мисля, че вие бихте могли да свършите много по-добра работа с оригиналността. Без обида все пак. Може да е наистина страхотна игра, но моля, опитайте различен подход.
Oddbods des wow des играта за деца, толкова забавна за децата
Бавни контроли
страхотна игра за деца, които предпочитат игра с малко предизвикателство
Играта блика
Добра игра!
Твърде много реклами и опции за покупка, особено за игра за деца. Прекарвам повече време за излизане от рекламите, отколкото за това, което синът ми прекарва в игра.
Хей goGame не съм изпращал ревю от 12 дни, но питам можете ли да правите като нови игри в play store като cars 3 turbo run
Твърде много се добавя, но всичко е наред
Не мога да контролирам, защото не мога да играя на контрола си Може би, ако нямаш говорещи хора, не е добре 🧐
Ужасно пълна игра с бъгове! Поне няколко пъти на ден през последните три дни губих часове напредък наведнъж поради срив на играта и привидно не запазване. Преди това се справях добре и почти бях напълнил турбо бустера. След това каза, че има конфликт и коя версия на играта искам да заредя. И двете имаха едни и същи числа/статистически данни, така че избрах този на телефона си, заредих го и се върнах към изходната позиция, всичко, което постигнах, беше нулирано!!!
Няма лошо, всъщност е забавно и графиката е страхотна🧡
Прекалено много публичност, но ми харесва
Харесва ми и също май деца..супер хубава игра изглежда като играта за сърфиране в метрото😊 Винаги играя тази игра с майските деца..
H б
Харесвам тази игра. Толкова лесно да се играе. Продължавай така! Благодаря ти
Хубаво
Това е страхотна игра, в която можете да контролирате всеки герой на odbods и да ги местите
БЕЗПЛАТНИТЕ награди са фалшиви 👎🏻
Goffs към tg, ff yfz
Добре, най-накрая получих тази игра. Страхотно е, но има някои неща, които не разбирам. Но като цяло е добре
2018: Парти чудовища, 2019: Призраци, 2020: Пирати. Oddbods Хелоуин 🎃. Когато актуализирам играта, тя не се актуализира, така че просто опитвам много.
Буу!! Първо винаги ми влиза или затваря! Сега не ми позволява да актуализирам! Вече е януари и все още имам фон за Хелоуин! Освен това не получавам ежедневните награди!
готино страхотно невероятно хубаво най-доброто
Забавна игра. Но е малко трудно. Аз съм възрастен и дори не мога да накарам героя да се плъзне, след което да скоча достатъчно бързо. Препятствията са малко твърде близо... Трябва да е детска игра?
След като имам Джеф и състезателния тритон, той изведнъж изчезва! Случи ми се два пъти! Сега получих зеления от предизвикателството, надявам се, че този ще бъде спасен.
Приложението беше хубаво и отключих коледен предпазител newt and slick, но щях да играя с slick, но... не можах, защото... имаше проблем с мрежата, когато проверих мрежата си, мрежата беше добра, но мога не си играй с тях. Съжалявам за 3 звезди, но... моля поправете, за да получите вашите 5 звезди обратно от мен. Не само sl8ck, но и останалите герои, които не мога да играя вместо предпазител, моля, поправете го, благодаря за четенето
Oddbods Turbo Run Arkade zai
малко добре
Няма твърде много реклами, но продължава да ме моли да купувам неща и едно пропускане на кран и в гореща вода
Oddbods Turbo Run Arkády xiv
Ssssssalaaaam
забавна игра, която е трудно да получите отdbodd паричните монети изчезват
My Story - Mansion Makeover ধাঁধা ngno