Post by globodoslepe on Feb 11, 2022 17:43:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu çoxlu resurs ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Əla oyun olmaq potensialına malikdir, lakin mağazada pul ödəmədən və ya brilyant almaq üçün 6.000.000 reklama baxmadan yaxşı iş görmək mümkün deyil.
Yaxşı oyundu
Our assortment of games like Kingdom Rush offers other high quality tower defence games that will test your strategy skills on a number of platforms.
Əyləncəli oyun, amma qazanmaq üçün hər şeydən daha çox pul qazanır... Bu və ya qiymətli daşlar üçün hər səviyyəyə 20 dəfə, təkmilləşdirmələr üçün isə tamamilə bütün ulduzlara cavab verin...
Bu oyunu illər əvvəl, Flash-ın dəstəkləndiyi bir dövrdə oynadığım vaxtdan xatırlayıram. Onun proqrama köçürüldüyünü biləndən sonra onu endirməli və nostalji keçirməli olduğumu bildim. Ümumi əsas oyun onu sona qədər maraqlı saxlamaq üçün kifayətdir, xəritələr yol boyu mexanikada kiçik fərqlərə malikdir. Mağazanın əsas oyun üçün tələb olunmaması və reklamların 100% isteğe bağlı olması faktları, bu oyunu, şübhəsiz ki, zövq alacaq bir şey edir.
Kingdom Rush Vengeance - это новая часть замечательного, одного из лучших, Tower Defense. Если вы фанат данного жанра стратегий,
Bu heyrətamiz oyundur, lakin qəzaya uğrayanda mənim saxlama faylımı silir, bunu yalnız mobil telefonda edir
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi zwzi
Tətbiq özü üçün yaxşıdır, amma dünən bu oyunu quraşdırdığım üçün telefonumu yenidən başladım, sonra bu proqram yox oldu, ona görə də yenidən yükləyirəm, sonra telefonu söndürəndə iki dəfə baş verir... (enerjiyə qənaət etmək üçün) Deyəsən, bu proqrama ehtiyac var. telefonunuz canlıdır və heç vaxt bağlanmayın... Ona görə də 3 ulduz verirəm... Mütləq düzəldin ('0')
oyunun ən qəribə tərəfi odur ki, qalan 6 qəhrəmanı hər biri üçün nağd ödəməklə əldə edə bilərsiniz. Və hər Qəhrəmanın fərqli qiyməti var. Mən 5 ulduz verərdim, amma qəhrəman ödənişi oyunun əyləncəsini korladı. Məntiqi olaraq, qəhrəman oyun irəlilədikcə və ya bir missiyanı yerinə yetirərək sərbəst buraxılmalıdır. Amma onlar üçün pul ödəmək? kimidir ki, biz niyə oyunu oynamağa can atmalıyıq. (Mənə oyundaxili ödəniş olmadığını deməklə yalan danışırsınız. Bu, gün işığı kimi aydındır)
Kingdom Rush is a charming tower defense. It is characterized by four different tower types. Archers, mages, fighters that stand on the enemy
Tez qeyri-mümkün olur. Mən oyunu bu gün əvvəl yüklədim. Mən indi onu sildim, çünki Qaranlıq Qüllə səviyyəsinin təxminən 10 səviyyəsi asan rejimdə belə mümkün deyil. Sürətli tıqqıltı tələb edir və ya bəzi sehrbazlar qüllələrinizi kilidləyir və mən bunu daim edə bilmirəm. Sonsuz rejimi də dəhşətlidir. Başlanğıcdan etibarən qüllələr və qalaqlanan düşmənlər üçün kifayət qədər başlanğıc pulu yoxdur və fərdiləşdirilmiş xəritələr üçün seçim yoxdur, yalnız bir neçə yol və bir neçə marşrutu əhatə edəcək bir neçə yaxşı qüllə tikmə nöqtəsi var.
Onu almayın, ilk səviyyələr yaxşıdır, amma sonra bu qeyri-mümkün səviyyəni əldə edirsiniz və mən onu bitirməyə çox yaxın idim və nahar etmək üçün onu dayandırdım iki şey oldu 1.Söndürəndə yenidən başladı 2. Yenidən çox yaxınlaşdım Nahar üçün dayandım, amma bu dəfə dayandırdım, amma ekrana toxunmalı oldum, əks halda sönəcək, amma təsadüfən yenidən başladın düyməsini sıxıram və əksər oyunlar kimi adətən yenidən başladın düyməsini sıxdığınız zaman deyir *Yenidən başlamaq istədiyinizə əminsiniz* Bu oyunda bu baş vermir və mən yenidən başladım
15 votes, 17 comments. I'm just curious, cause I cant play the legends or the other tower defense they had out somewhere.
Kingdom Rush: Tower Defense Strategia tqqb
Hələ də açılmır! Onu aça bilməsəm, beta tester kimi necə qeydiyyatdan keçə bilərəm? (link işlədilən proqram endirildi, lakin açılmır) Və yalnız 5.3.07 versiyası mövcud olduqda 5.3.04-ü necə endirə bilərəm?
Men bu oyunu vaxdile oynamisam indi tezeden oynuyacam cox gozel oyundu meslehet gorrem
Download Kingdom Rush APK (latest version) for Samsung, Huawei, Xiaomi and all Android phones, tablets and other devices.
WindWings: Space Shooter Arcade dtov
Kingdom Rushis
Yaxşı oyun, səfər zamanı maraqlı olur
Сегодня речь пойдет о великолепной игре в жанре tower defense, которая была разработана компанией Ironhide Game Studio. Вы уже наверняка догадались, что речь
Yaxşı TD oyunu. Olduqca əyləncəli, lakin eyni zamanda asan deyil. Əgər TD oyunlarından zövq alırsınızsa, bunu bəyənəcəksiniz.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategy rti
Əsas oyun olduqca güclüdür, lakin həddən artıq çox düşmən mexanikası əyləncə əvəzinə əsəbiləşdirir. Əsas hekayə xəttini bitirdikdən sonra səviyyələr dərhal qeyri-mümkün olur.
Qala müdafiə oyunlarını sevirəm. Bunun pərəstişkarı deyil. Qüllələrinizi qoymaq üçün çox məhdud yerlər. Həm də səviyyələri təkrar oynamaq üçün təkmilləşdirmələr qazanmaq lazımdır ki, bu, yalnız bacarıq əsasındadır.
Kingdom Rush
Kingdom Rush: Tower Defense Strategia tqqb
Əyləncəli oyun, lakin siz Forsaken Valley-dən uzağa gedə bilməzsiniz, bu mümkün deyil. Təkmilləşdirmək üçün ulduzlara ehtiyacınız var və bu səviyyədə siz heç qazanmırsınız. Beləliklə, mənim oyunumu bitir
Обзор Kingdom Rush Vengeance: продолжение лучшей tower defense. Теперь вы знаете, как убить время. Время летит быстро: вроде вот только
Bu, yaxşı oyundur, amma orijinal səviyyələri keçdiyiniz zaman qalanları keçə bilməyəcəksiniz, mən çoxlu sikkə çantalarından istifadə etdim və hələ də 1-ci 4 raunddan keçə bilmirəm, mən başqa heç kimə bu oyunu yükləməməyi təklif edirəm, çünki sonunda siz olacaqsınız. oyunda əsəbiləşin və onu silin
Pulsuz oyun üçün bu, həqiqətən də yaxşıdır, AMMA ən çox istifadə edəcəyiniz pulsuz oyunlar kimi, mənim üçün bu səviyyə 25 idi. İndi o, qalib gəlməyə kömək etmək üçün bonus elementləri almaq üçün oyun sikkələrində saat toplamaq üçün köhnə səviyyələri təkrar oynamaqdan ibarətdir. səviyyələri və ya irəliləmək üçün əşyalar almaq üçün real dünya pulundan istifadə edir. Aydındır ki, biznes plan onlar üçün işləyir, lakin mən oyun əşyaları almadığım üçün onların istədikləri demoqrafik deyiləm! 😐
Ədalətli və balanslı olduğunu iddia edən bir oyun üçün bu, tam BS-dir. Ən asan çətinlik hələ də çox çətindir. Düşmənlərin çılğın sağlamlıqları var, sürülər erkən səviyyələrdə böyük dalğalarla gəlir. Səhv olduğunu qeyd edə biləcəyim çox şey var, lakin təəssüf ki, Google hamısını nəzərdən keçirməyə icazə vermir. Mən onun 2 ulduzunu verirəm, çünki konsepsiya yaxşıdır, amma oyunun özü dəhşətlidir. Bu, bir neçə missiya üçün əyləncəlidir və sonra siz bu oyunun bütün problemlərini görməyə başlayırsınız.
Kingdom Rush, Bloons TD 5, and Defenders are probably your best bets out of the 10 options considered. "Very balanced" is the primary reason
yaxşı amma oyunla bağlı problemimi olduqca əsəbiləşdirən odur ki, oyundakı düşmənlərin 90℅ sehrinə davamlıdır və ya çılğın diapazon və ya regenerasiya əldə edir. bu, müəyyən xəritələri qeyri-mümkün edir və sizi oyun mağazasından əşyalar almağa və ya real pulla qəhrəmanlar almağa məcbur edir. həmçinin kazarmalar mənim fikrimcə yararsızdır. əsgərlər kağız kimidir və 3-cü səviyyəli kazarma üçün orta hesabla 3-4 edir. onlar da oyundakı ən zəif şeylərdən daha zəifdirlər ki, bu da həqiqətən zəhlətökəndir.
10 Best tower defense games on iOS as of 2022
Əladı
Bu əla oyundur, baxmayaraq ki, daha çox müdafiə etmək istərdim
Oyun çox əyləncəlidir, lakin daha çox yeniləmə lazımdır
İlk 10 kampaniya missiyası kimi əyləncəli idi. İndi oyun daşlar axmaq məbləği satın, güman etmədən irəliləmək mümkün deyil. Oyun oynamaq üçün bütün ödənişlər kimi sadəcə balanslaşdırılmış deyil.
Mən bu oyunu sevdim. 5 ulduz üçün tələb etdiyim yeganə əlavə xüsusiyyət asan bitlər vasitəsilə sürətləndirmək qabiliyyətidir
Orijinal böyüklük. Rush ilk krallığı ən yaxşısıdır! Bu, tərtibatçının bacarığını göstərən ilk TD-dir. TD oyunlarında standart olacaq şeylərin başlanğıcı. Devs-ə salam
Əyləncəli, lakin kampaniya qısa idi və bütün bonus səviyyələri kampaniyanın ən azı 3 dəfə təkrarlanmasını tələb edirdi. Hər səviyyə təxminən 20 dəqiqə çəkdi və mən artıq oynadığım xəritələrə bu qədər vaxt sərf etməyə hazır deyildim. Əyləncəli olsa da və mütləq f2p. Heç vaxt irəliləmək üçün pul xərcləmək ehtiyacı hiss etməmişəm, çox məmnunedici oyun və rəngarəng animasiyalar. Sadəcə axtardığım şey.
Uşaqlığımdan bu oyunu oynayıram və bu proqram versiyası çox yaxşıdır!