(Android/iOS) Pavārmākslas komanda - Rodžersa restorāna spēles apkrāptu kods daudz zelta
Feb 11, 2022 17:25:49 GMT 1
Post by globodoslepe on Feb 11, 2022 17:25:49 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pavārmākslas komanda - Rodžersa restorāna spēles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pavārmākslas komanda - Rodžersa restorāna spēles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz zelta ▞▞▞
▞▞▞ Pavārmākslas komanda - Rodžersa restorāna spēles 2022 version ▞▞▞
krāpj jūs no atlīdzības vai reklāmu skatīšanās, liek jums tās skatīties divas reizes, lai saņemtu vienu atlīdzību, šķiet, ka priekšmeti ir pielipuši pie pannas un jūs zaudējat. Es domāju, ka tā ir apzināta, jo tā ir izplatīta sūdzība.
Šo spēli patiesībā ir jautri spēlēt, taču, sākot spēlēt, pirms spēles sākšanas ir jāizmanto internets. Es domāju, ka vislabāk ir sākt šo spēli, neizmantojot internetu, un ielāde notiek ļoti lēni. Jālabo šī spēle... Labākais ir bezsaistē, un ielāde ir jālabo.
Kul
Šajā spēlē vajadzētu būt vairāk 🍲 ēdiena. Klientu ir ļoti mazāk. Vēl viena lieta, klienti staigā ļoti lēni, līdz tam laikam arī iet. Pēc darbu pabeigšanas restorāns netiek modernizēts.
Spēles kļūme pīļu restorānu 43. līmenī: pēc aptuveni 30 sek. spēlēšanas apkalpotie varoņi nepazūd no ekrāna un laiks skrien skrien, bet jūs vairs nevarat apkalpot klientus. Turklāt telpās nav iespējams veikt uzlabojumus 😔
Es mīlu šo spēli, es tiešām mīlu. Es nevaru beigt to spēlēt. Katrs posms mani izaicina. Dzīves atlīdzība ir tik gaidīta. Bet ir viena lieta, kas man neļāva piešķirt 5 zvaigznes, ir krājkasīte. Tas aplaupīja manu naudu, lai gan tā ir sasniegusi maksimālo 5000 monētu. Tas ir patiešām nomākta. Lūdzu, izdzēsiet cūciņu
Man patīk šī spēle. Koncepcija un grafika ir jauka. Mana problēma ir tā, ka ielāde aizņem pārāk ilgu laiku, lai pārietu no vienas lapas uz nākamo, it īpaši, ja jūs patiešām esat sajūsmā par paveikto. Man tas ir nedaudz izslēgts, bet kopumā patīkams.
Jaunināšanas izmaksas ir pārāk dārgas, un jūs nepiedāvājat pietiekami daudz naudas par spēli.
Man patīk spēlēt šo spēli. Vairs nav spēlējamo līmeņu. Kad būs vairāk līmeņu? Man pietrūkst šīs spēles.
Es spēlēju daudz gatavošanas spēļu, un šī ir lieliska, jo vienlaikus ir jājaunina restorāns, gatavojot un pasniedzot, lai nopelnītu zvaigznes. Pagaidām labi, kā saka
Kā tas nākas, ka vienā brīdī esat sasniedzis mērķi, bet joprojām atkārtojat līmeni. Tad tas sasniedz punktu, kad jūsu nopelnītā nauda nav pareizi aprēķināta. Vai varat, lūdzu, to mainīt un, lūdzu, atveriet citus līmeņus, lai būtu pagrieziens. Ilgi spēlēt vienā līmenī ir garlaicīgi.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Action ramm
Ļoti interesanta spēle. Tā ir jauna pieredze. Mēs spēlējam no rīta 😅
Man bija jāizmanto 1 dārgakmens un monētas, lai uzlabotu preci, un bija vajadzīgas visas 6 manas monētas, un jums atskaņošanas laikā jānoklikšķina uz palielinājuma, lai to izmantotu. Tāpēc es to vērtēju tikai ar 3. Joprojām turpināju spēlēt un vairs nav noticis. Paldies par tavu ātro atbildi.
Spēlē ir kļūda, kas neļauj nopelnīt monētas ikreiz, kad zaudējat spēli, un tiek parādīta īsziņa, kas aicina uzlabot darbiniekus vai priekšmetus.
Spēle ir tik vienkārša, ka no burkas izvilkt marinētu gurķi, hahaha, tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, un mana mīļākā nodarbe ir ēdiena gatavošana 🤑💘
Jauka spēle, bet nožēloju tikai vienu. Par telpu iekārtošanu labāk ir dot iespēju izvēlēties, kuru vēlaties šim I. E. kad mainām grīdu vai dīvānu, lai lūgtu izvēlēties vienu priekšu šīs trīs tādas kā kā dārza ainavas un tas, un visas lietotnes jautā, kad mēs šādi spēlējam
Tā bija jautra spēle, un tai būtu piešķirtas 5 zvaigznes, taču es nopirku dzīvības un dimantus un nekad tos nesaņēmu.
Man patīk šī spēle, kas rada atkarību un vēlas atvērt un gatavot citus restorānus. 🤩🤩😍😍
Tā nav bezsaistes spēle, turklāt tā vienmēr uzkaras. Reklāmas ir pārāk daudz. Šāda veida spēlēm jābūt bezsaistē, jo nākamajās spēlēs netiks izmantots internets
Es ļoti mīlu šo spēli! Tomēr šodien tas traucēja visu dienu. Es nevaru pabeigt līmeni, jo tas sasaldē klientus. Es samaksāju par kopējo laiku un nevarēju to izmantot. Lūdzu, izlabojiet to. Lūdzu, arī vairāk līmeņu.
Man ļoti patika šī spēle. Sasniedza līdz 2. kārtai , virtuļi. Bet tagad, kad es to atvēru, tas atkal sākās no sākuma. Es to atinstalēšu.
Šī spēle ir laba, bet pēkšņi tā pārstāja darboties, un tāpēc es vērtēju spēli ar 4 zvaigznēm, ja ne, es būtu varējis tai piešķirt 5 zvaigznes
Jums ir jānovērš datu problēma, jo jūs nevarat sagaidīt, ka mēs vienmēr izmantosim datus tikai, lai spēlētu spēli. Tas ir pārāk daudz, un es domāju, ka tas ir negodīgi, šī ir spēle pēc azartspēlēm
Patiešām jauki, lai man būtu ērti 😊
Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger Παιχνίδια arcade hah
Ομάδα μαγειρικής - Αγώνες εστιατορίων του Roger Παιχνίδια arcade hah
Šī spēle ir jautra, un līdz šim tā nav naudas sagrābšana, jo jūs varat skatīties reklāmas par īpašajām vajadzībām
Laba spēle, es šai spēlei piešķīru 5 zvaigznes, jo, ja jūs varat darīt visu jautro lietu, jūs varat izrotāt savu restorānu un atvērt jaunas receptes
Spēlei ir dažas kļūdas, piemēram, tā nedod jums visas monētas, pabeidzot līmeni. Vai būs arī kādi jauni līmeņi? Es tos visus pabeidzu, un tas ir pagājis diezgan sen, un es joprojām neredzu jaunus līmeņus spēlē.
Es spēlēju daudz gatavošanas spēļu, un šī man ļoti patika. Grūtības līmenis ir atbilstošs. Man patīk līmeņu atšķirības. Es minēju, ka man īsti nepatika izmaiņas pēc jaunināšanas, jo tās vairāk atgādina citas spēles. Pastiprinātāji (kad viens ir pagājis, tagad tie visi ir tādi paši kā citas spēles). Man agrāk bija interesantāk, kad tu izgāzies līmenī un spēlē to atkal un atkal - klientu secība nebūtu tāda pati kā citās spēlēs. Un jauninājums.
Ļoti jautra un interesanta pieredze 😀😀😀😀
Pagaidām jautri. Būtu jauki, ja jūs varētu izvēlēties renovācijas priekšmetu, krāsu, stilu utt.
Šī spēle ir ātra tempa. Labi uztaisīts. Un man patīk tas, ka varu skatīties 30 sekunžu priekšskatījuma spēli. Tas man palīdz izlemt, vai es vēlos to spēlēt vai nē. Patīk šī spēle.
Man patīk, ka tas ir kā mājas ainavas dārza ainavās, bet joprojām ir ēdiena gatavošanas spēle, es nesapratu, ka mani grasās pārcelt uz citu virtuvi, bet arī tas ir labi, līdz šim domāju, ka esmu 22. līmenī un sāku vakar nedaudz radīja atkarību viņu dibens, tas mums patīk
Man patīk šī spēle, bet es piešķiršu 3 zvaigznes, jo jums ir jāsavāc zvaigznes, lai jūs varētu izveidot vai iegūt jaunu.
Spēle bija jautra. Pārejot uz 3. restorānu, kļūst grūtāk, un jaunināšanas izmaksas kļuva augstākas. Un šajā spēlē ir tāda lieta, ka es sagatavoju tam gandrīz taimauta viesmīlim, bet, kad es tam pieskaros, tas pāriet pie cita jauna viesmīļa OMG.
Es pārāk mīlu šo spēli.... Es pieskaitu šo spēli savās iecienītākajās spēlēs. Labākā ēdiena gatavošanas spēle, kāda man jebkad bijusi...😊😊😊☺😄☺😄
Tas ir ļoti jautri spēlēt, bet es tāpat kā visi saka, ka ir daudz reklāmu, lai būtu veids, kā atbrīvoties no šīm reklāmām
Lieliska spēle. Esmu no tā atkarīgs...... Bet daži līmeņi ir tik grūti, ja klienta dzīves līnija krīt uz leju, jūs nevarat viegli uzvarēt... Lūdzu, veiciet Lil izmaiņas šajā līmenī, es zinu, ka tas ir izaicinošs līmenis mums, bet viens kļūst neapmierināts, spēlējot vēlreiz n atkal tajā pašā līmenī... Klienta dzīves līnija nokrīt sekundē, bet arī mazāk nekā sekundē!
Šī spēle ir ideāla un priecīga, jo tā ir bezgalīga, un man tā ļoti patīk, jo jūs varat smagi strādāt un atbrīvoties no zvaigznēm, lai nopirktu un izveidotu jaunu restorānu.
Šī spēle ir brīnišķīga... Es vēlētos novērtēt 5 zvaigznes, bet...es nevarēju nojaust, ka dimanti nekļūst vairāk. spēlē daudz...❤️❤️❤️😍😍🤩🥰
Jūs esat tik tālu, un tad nevar tikt tālāk, kaut ko neiegādājoties. Spēle ir lieliska.
Pogas ir pārāk grūti nospiest, lai dotos pie neparedzētās personas. Ja spēle notiek ar sejas tempu, jūs nekad neuzvarēsit. Tas ir neiespējami.
Sākumā patika. Palīdzības ikonas neko nedara. Jūs nevarat tikt uz priekšu, ja vien neveicat pirkumu. Nepatīk, ka aizmirstās preces ziņojums padara neiespējamu tikt uz priekšu.
Patika visa šīs spēles koncepcija! Bet diemžēl jaunināšana maksāja pārāk daudz naudas, un līmeņi ir patiešām sarežģīti bez jaunināšanas, esmu atinstalējis
Izņēmuma koncepcija. Es mīlu to godīgi. Mājas ainavas, ēdiena gatavošanas izaicinājums mīklu/konfekšu simpātiju vietā. Atjaunojiet slikto iestādi no putekļiem. Diemžēl katra gatavošanas līmeņa sākumā ir spēles pārtraukuma nobīde, jauninājumi ir ārpus mēroga, un tas vienkārši nejauši bloķējas. Gatavojot vajadzētu pievienot dažas papildu skaņas, ir grūti noteikt, kad kas ir kas.
Tāpat kā daudzas citas gatavošanas spēles, lai gavētu vairums cilvēku. Lūdzu, izstrādātāji atceras mūs, vecos cilvēkus (kam ir nauda), mums, jaunajiem, vairs nav ātras reakcijas, taču mums patīk arī izbaudīt spēli lēnāk. Varbūt jūs varētu instalēt pogu, lai palēninātu laiku.
Šī spēle ir ļoti aizraujoša, taču, kad es izmantoju palīdzības ikonu ar personu, nekas nenotiek. Es nezinu, kāpēc, godīgi sakot, es nezinu, kas tai ir jādara. Kādu iemeslu dēļ es nesaņēmu savas papildu zvaigznes? Par apskata atstāšanu
Ļoti jauki, man tas patīk. Izmēģiniet to